Servicii rapide, munca de calitate, suport 24/7
0752 779 779
Str. Galaxiei nr. 27, Sanpetru, Brasov
Electrician Brasov

Fix Friend - Electrician Brasov

Instalatii Electrice

Fix Friend – Elecrician Brasov executa toata gama de lucrari ce tin de instalatii electrice de uz casnic sau de la birou, de la schimbarea unui intrerupator pana la remedierea unui scurtcircuit  sau designul si executia intregii instalatii electrice . Mai jos am facut o lista cu cele mai uzuale interventii precum si pretul acestora:

Montaj tablou electric

Incepand de la 150 Lei

Schimbare sigurante

Incepand de la 40 Lei

Montaj priza

Incepand de la 30 Lei

Montaj intrerupator

Incepand de la 30 Lei

Montaj corpuri de iluminat

Incepand de la 60 Lei

Montaj spoturi

Incepand de la 60 Lei

Montaj corpuri de iluminat cu senzori

Incepand de la 70 Lei

Identificare si remediere scurtcircuit

Incepand de la 170 Lei

De ce sa apelezi la Electrician Brasov

Electrician Brasov are in echipa doar personal calificat

Cand vine vorba de sisteme electrice si reparatii, exista intotdeauna riscul electrocutarii sau deteriorarii instalatiei electrice. 

 

Conform cerintelor legale, toate lucrarile trebuiesc facute cu un electrician autorizat precum Electrician BRASOV.

 

Uneori este posibil sa aveti nevoie de servicii simple pe care ati putea să le efectuati singuri. Dar ce se intampla daca se produce un accident in timp ce lucrati? Ce se intampla daca se produce un scurt-circuit care va strica toata instalatia electrica? Asadar cea mai buna solutie este sa apelati la serviciile unui electrician. Si sa va asigurati ca acesta este autorizat. Unul fara autorizatie poate finaliza lucrarea fara probleme, dar aceasta decizie, de a angaja un astfel de electrician, se poate dovedi costisitoare mai tarziu.

 

Acest lucru se datorează faptului ca polita de asigurare a locuinței prevede ca toate interventiile asupra sistemului electric (si nu numai) sa fie gestionate de un profesionist autorizat. In cazul in care se produce un accident provocat de un electrician fara calificare, va trebui sa va ocupati de reparatii din buzunar. Electrician Brasov are o echipa formanta doar din electricieni calificati

Electrician Brasov investeste in educatie

Tehnicienii nostri sunt constant trimisi la cursuri de perfectionare pentru a fi la zi cu ultimele tehnologii si materiale.

Pentru siguranta locuintelor, procedurile de siguranta in constructii sunt imbunatatite continuu. De aceea si echipa Electrician Brasov tine pasul cu aceste tendinte prin instruirea continua a electricienilor. Acest proces are loc si mai frecvent atunci cand sunt introduse noile tehnologii. Tehnicienii autorizati trebuie sa urmeze sesiuni de instruire si cursuri regulate pentru a ramane la curent cu tot ce este nou.

Prin pregatirea continua ne asiguram ca Electrician Brasov are o echipa  de profesionisti care sunt constienti de orice noutate sau modificare a reglementarilor in materie de siguranta. De asemenea, exista unele probleme electrice care necesita echipamente extrem de specializate, dintre care multe ar putea fi noi în domeniu.

Acest lucru va asigura ca lucrarea poate fi gestionata mai bine si mai rapid, reducand in acelasi timp riscul de deteriorare sau ranire.

Electrician Brasov inseamna raspundere

 Echipa noastra de electricienii autorizati din Brasov se mandreste cu faptul ca ofera servicii de calitate. Ca atare, Electrician Brasov ofera  garantie pe serviciile oferite. Aceasta este o asigurare a calitatii si longevitatii serviciului oferit.

Nota suplimentara:

Pentru cumpararea materialelor se percepe un tarif de 25 de lei.

Ai nevoie de o oferta personalizata de la Fix Friend - Electrician Brasov?

„Indiferent cat de mare sau cat de mic este proiectul pe care il aveti, noi, Fix Friend – Elecrician Brasov promitem sa indeplinim toate asteptarile clientilor nostri tratand fiecare interventie sau lucrare cu acelasi nivel de calitate si grija de la inceput pana la sfarsit.”