Servicii rapide, munca de calitate, suport 24/7
0752 779 779
Str. Galaxiei nr. 27, Sanpetru, Brasov

Despre noi

instalator brasov

Despre Instalator Brasov

Instalator Brasov a pornit de la dorinta de a oferi servicii de calitate atat in domeniul instalatiilor sanitare cat si al celor de incalzire. 

Experienta acumulata in ani de zile si numarul mare de clienti multumiti reprezinta garantia de care aveti nevoie pentru a va convinge de calitatea lucrarilor executate de profesionistii nostri!

Ne ocupam de rezolvarea problemelor zilnice dintr-o locuinta sau dintr-un spatiu comercial gasind cele mai potrivite solutii. 

Tratam orice proiect, indiferent cat de mic sau cat de amplu este cu aceeasi seriozitate. 

Despre Amenajari interioare Brasov

Amenajari interioare Brasov  este un alt serviciu care ne-a consacrat drept profesionisti in randul firmelor din domeniu.

Fie ca este vorba despre inlocuirea parchetului vechi cu unul nou, de o zugravire acasa sau la birou, de inlocuirea mochetei sau de montatul unei usi puteti apela cu incredere la specialistii nostri.

Strategia noastra de business se axeaza pe transparenta si pe transformarea habitatului intr-unul cald si primitor.

Fiecare proiect reprezinta o noua provocare pe care ne-o insusim cu entuziasm. 

 

 

 

electrician brasov

Despre Electrician Brasov

Electrician Brasov este serviciul nostru care va scapa de orice probleme legata de partea electrica. 

 

Se intampla destul de des ca o siguranta sa se arda si sa trebuiasca inlocuita. Daca acest lucru se intampla des este un semn clar ca trebuie revizutita intreaga instalatie si inlocuirea tabloului electric. 

 

Echipa noastra de electricieni din Brasov poate sa va scape de toate aceste probleme. Pe langa aceste servicii venim in intampinarea dumneavoastra si cu o gama intreaga de alte operatiuni dintre care va amintim de montarea corpurilor de iluminat, detectarea scurtcircuitelor si multe altele.

Serviciile noastre sunt disponibile in Brasov si in toata zona metropolitana a lui. FixFriend este o companie orientată către clienți, care oferă toate serviciile casnice într-un singur loc, economisindu-ți timp prin faptul că nu trebuie să mergi nicăieri în altă parte pentru nevoile casei tale..

0
Clienti multumiti
0
Proiecte finalizate cu succes