3 Defecțiuni comune ale instalațiilor sanitare (și ce să facem în acele momente)

1000 de litri pe an - isntalator brasov

Sfaturi de la INSTALATOR BRAȘOV! Știați că scurgerile minore ale țevilor pot adăuga anual la factura peste 10.000 de litri de apă? Este aceeași cantitate de apă necesară pentru a spăla de 270 de ori folosind mașina de spălat. Și cifrele acestea sunt valabile doar pentru scurgeri minore. Majoritatea persoanelor nu consideră că este necesar să cheme un instalator pentru ceva atat de minor ca un robinet cu scurgeri sau o țeavă care picură. Văd aceste defecțiuni ca pe ceva minor, dar nu atât de important încât să aibă nevoie de un profesionist. Poate chiar o vor rezolva singuri, într-o zi.

Când știți că trebuie să contactați o companie de instalații sanitare (precum instalator brașov) pentru asistență?

Din păcate, urgențele sanitare sunt de obicei destul de evidente. Și mai rău, acestea sunt inevitabile. Pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru problemele inevitabile ale instalațiilor sanitare care apar din când în când, iată trei dintre cele mai frecvente situații de urgență și pașii simpli pe care îi puteți face pentru a diminua pagubele până ajunge un instalator.

țevi înfundate- instalator brașov

Țevi și toalete înfundate

 S-ar putea să nu pară o urgență demnă de a contacta imediat serviciile de instalații sanitare pentru a vă desfunda toaleta sau țevile de scurgere, dar cu siguranță poate fi. Țevile de scurgere sau toaletele blocate pot provoca inundații în băi și, în funcție de blocaj, s-ar putea să nu le puteți rezolva singur.

Instalator Brașov: Dacă observați aceste 4 semne este timpul să chemați un instalator

Este deosebit de important să opriți alimentarea cu apă în cazul în care indundarea este iminentă. Indiferent de sursa înfundării, un instalator instruit va putea diagnostica și remedia problema imediat.

Scurgeri de apa

Ce ar trebui să faceți dacă un robinet s-a stricat și scapă apă în toată casa? Din nou, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să oprești imediat apa. Pentru majoritatea instalațiilor de uz casnic, robinetul de unde putem face acest lucru este situat de obicei chiar sub chiuvetă. După ce ați oprit apa, contactați un instalator și începeți să curățați și să mutați bunurile de pe podeaua afectată. Încercați să ștergeți cât mai multă apă de pe podea înainte de sosirea instalatorului, deoarece această apă se va infliltra.

Dușul nu mai are apă caldă

Dacă apa fierbinte a dispărut brusc, atunci cu siguranță aveți o problemă serioasă cu încălzitorul de apă caldă (fie că vorbim de un boiler, o centrală termică sau un încălzitor instant). Dacă locuiți într-o casă cu o instalație sanitară mai veche, este posibil ca acest aparat crucial să fi ajuns pur și simplu la sfârșitul vieții sale îndelungate. În acest caz, veți avea nevoie de INSTALATOR BRAȘOV pentru a programa o instalație a unui nou aparat.

 instalator brasov instalatii sanitare

Dacă aparatura este nouă există mai multe explicații posibile, inclusiv o țeavă înfundată sau o problemă electrică. Verificați țevile (să nu fie sparte) și siguranțele din tabloul electric, apoi contactați serviciile de instalații sanitare pentru o verificare.

Sfaturi de la instalator Brașov

Pentru a diminua efectele acestor probleme, dealtfel obișnuite, ale instalațiilor sanitare, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știți ca proprietar este locul exact unde se află robinetul principal de unde puteți opri apa. Dacă aveți întrebări despre ce puteți face pentru a evita aceste urgențe obișnuite sau doriți mai multe informații despre serviciile noastre, noi, echipa de la INSTALATOR BRAȘOV, vă rugăm să ne contactați fie pe site, fie pe pagina noastră de Facebook!