Instalator Brașov vă învață cum să vă reduceți facturile de apă

Instalator brasov - reduce costurile facturii de apa

Sfaturi de la Instalator Brașov: Știm cu toții acea senzație pe care o avem atunci când luăm salariul și prima noastră grijă este să plătim facturile, nu? Cu siguranță poate fi frustrant. Deși facturile reprezintă o parte inevitabilă a vieții, există mai mulți pași pe care îi puteți lua pentru a minimiza valorile acestora.

Utilitățile, de exemplu, sunt un domeniu în care oamenii plătesc adesea mai mult decât ar trebui. De ce să plătiți mai mult pentru necesități, cum ar fi apa, atunci când puteți reduce drastic plățile urmând câțiva pași simpli, cum ar fi repararea acelui robinet care picură sau gestionarea problemelor de coroziune care duc la scurgeri? Si nu uitați ca nu trebuie nici să amânați chemarea unui meserias. Pentru aceasta puteti apela cu incredere la Instalator Brașov.

De fapt, conform unui studiu, 10% din case au una sau mai multe scurgeri care risipesc cel puțin 90 de litri în fiecare zi. Unele probleme sunt complexe de rezolvat, dar altele sunt surprinzător de simple și se pot face cu aproape nicio întreținere.

Sfaturi de la Instalator Brașov

Iată câteva elemente de bază privind instalațiile sanitare pe care ar trebui să le luați în considerare dacă încercați să economisiți bani la factura de apă.

    În primul rând, este important să știți unde se află robinetul principal de închidere a apei din casa dvs. în caz de urgență. Acesta va reduce la minimum daunele cauzate de apă dacă instalațiile sanitare dezvoltă o defectiune majoră. Puteți instala chiar robineți de închidere a apei pentru aparate individuale. Acest lucru vă permite să mențineți apa curgând în restul casei în timp ce efectuați reparații pe un singur segment sau vă ocupați de un anumit aparat. Acești robineți, în general, nu depășesc 20-30 de lei.

Citește și: Dacă observați aceste 4 semne este timpul să chemați un instalator

    Dacă aveți în casă un consumator care este predispus la scurgeri, vă recomandăm să instalați un senzor de debit pentru acel aparat. Un senzor de debit poate detecta când există o scurgere și oprește automat apa până la o nouă comanda. Acesta ar putea fi un adevărat economisitor de bani, mai ales dacă sunteți frecvent departe de casă sau pur și simplu nu sunteți o persoană care, în general, observă scurgeri imediat. Senzorii de debit costă în jur de 200 de lei, dar economiile ar putea merita și ar putea preveni pierderile viitoare ale apei.

cum sa reducem factura de apa

    În afară de scurgeri și sfaturi de reparare a chiuvetei de bucătărie, o altă problemă obișnuită a instalațiilor sanitare o reprezintă toaletele. Dacă observați că toaletei îi ia  mult mai mult decât ar trebui să se umple, sau dacă tot auziți apă curgând când aceasta este reumplută, probabil că aveți un ventil de oprire defect / plutitor defect. Este ieftin și ușor să cumpărați și să instalați unul nou și vă poate economisi litri de apă în fiecare zi.

    În cele din urmă, puteți economisi până la 30% la factura de apă instalând un cap de duș cu presiune mai mică.

Aceste instalații sunt simple și accesibile, iar economiile se adună cu adevărat.

Citește și: 3 Defecțiuni comune ale instalațiilor sanitare (și ce să facem în acele momente)

În general, există nenumărate modalități de a economisi bani pe facturile de apă și instalații sanitare. Dacă aveți nevoie de asistență pentru punerea în aplicare a acestor măsuri, contactați echipa Instalator Brașov și vom fi bucuroși să vă ajutăm. Ne puteți contacta folosind datele noastre de contact sau pagina noastră de FACEBOOK.