Dacă observați aceste 4 semne este timpul să chemați un instalator

Scurgerea tevilor instalator brasov

Instalator Brasov vă sfătuiește

Cu excepția cazului în care devin o adevărată urgență, micile probleme ale instalațiilor sanitare pot fi ușor de ignorat. Deseori, aceste probleme sunt mai mult un inconvenient decât o prioritate și sunt lăsate ultimele pe lista de priorități.

Cu toate acestea, țevile înfundate sau furtunele care picură se pot transforma ușor într-o problemă gravă dacă nu sunt reparate. Din fericire, avem experiența de a face față tuturor nevoilor și reparațiilor de care aveți nevoie.

tipuri de imbinari - instalator brasov

Fix Friend – Instalator in Brasov a alcătuit o listă cu semnele care anunță o defecțiune înainte ca aceasta să se producă.
Dacă observați oricare dintre aceste patru probleme cu instalațiile sanitare, ar trebui să vă gândiți să chemați instalatorul. Mai bine mai devreme decât prea târziu.

Robinet cu scurgeri


Un robinet cu mici scurgeri poate părea lipsit de importanță, proprietarii așteptând luni înainte de a chema un instalator. Din păcate, așteptarea pentru a remedia această problemă poate avea consecințe mari asupra facturii lunare de apă. Ai putea pierde zeci de metri cubi de apă într-un an fără să știți asta! Remedierea unei astfel de defecțiuni ar putea duce la o economie aproximativ 10% din facturile lunare de apă, ceea ce poate reprezenta o mare diferență pentru mulți dintre noi.

Citește și: 8 motive pentru care să angajezi un instalator profesionist în Brașov

Este posibil ca instalatorul să fie nevoit să înlocuiască doar garniturile sau poate fi necesar să înlocuiască întregul robinet. Asta în funcție de stricăciunea provocată de presiunea apei asupra acelui element de instalație. Nu uitați faptul că presiunea apei pe coloană este mult mai mare decât ne-am imagina noi. Așadar, robineții sunt supuși constant acelei presiuni. Pentru a vă asigura că problema este evaluată și remediată corect, asigurați-vă apelați doar la experți în instalații sanitare, cum ar fi Fix Friend – Instalator in Braşov.

Scurgeri ale vasului de toaletă

O altă problemă frecvent întâlnită (și la fel de des ignorată) este cea a vasului de toaletă care curge constant. Nu numai că sunetul este enervant, dar poate provoca, de asemenea, creșteri mari ale facturilor dvs. de apă.

De obicei, problemele cu instalațiile sanitare ale toaletei apar atunci când supapa clapetei nu mai etanșează corespunzător, plutitorul este dezechilibrat sau vasul de umplere s-a defectat.

area instalatiilor sanitare brasov

În plus, dacă aveți depuneri de calcar în bazin, acestea împiedică o etanșeizare corespunzătoare. Dacă se întâmplă ca, din când în când să observați apă pe podeaua din baie, aceasta poate proveni tot vasul toaletei. Pentru remedierea tuturor acestor probleme legate de vasul de toaletă Fix Friend- Instalator Brasov vă stă la dispoziție.

Țevi înfundate sau cu scurgere lentă

Pompele de desfundat sau produsele de desfundat (de ex. Mr. Musculo) vă pot ajuta cu scurgerile înfundate în chiuvetă, cadă sau toaletă pentru o perioadă de timp scurtă, dar nu sunt bune pentru utilizarea pe termen lung. Pompele (pistoanele) pot disloca deseori depunerile responsabile pentru înfundarea țevilor de scurgere, dar nu le pot îndepărta. Și, deși trucul ăsta poate funcționa o dată sau de două ori, pot deteriora conductele atunci când este utilizat prea des.

Dacă scurgerea dumneavoastră se înfundă în mod constant sau este lentă, ar trebui să apelați un instalator pentru o desfundare corespunzătoare. SFAT: acele mici site pe care le punem în chiuvetă pot ajuta la prevenirea apariției problemei în viitor.

desfundarea tevilor brasov

Mirosuri ciudate sau pete – Fix Friend – Instalator Brasov

Dacă observați un miros puternic “de canal”, mucegai sau o pată pe perete, tavan sau podea, este posibil să aveți o scurgere de apă. Când petele devin întunecate, acesta este de obicei un semn al creșterii mucegaiului. Este important să le reparați cât mai curând posibil.
Dacă observați aceste semne sau simțiți că toaleta, chiuveta sau țevile nu funcționează așa cum ar trebui, contactați-ne.

Chiar dacă nu observați încă niciunul dintre aceste semne, tot este recomandat să vă faceți un obicei din a apela la serviciile unui instalator profesionist pentru verificări de rutină. Am fost greșit obișnuiți că doar pentru instalații de gaz (de exemplu) trebuie să facem periodic controale și revizii, iar la instalator să apelăm doar când se strică vreo conductă. Greșit. Este mult mai bine să remediați problemele mici înainte de a se transforma în unele mai mari sau, și mai bine, să preveniți apariția lor. Fix Friend – Instalator Braşov vă oferă toate aceste servicii pentru a preîntâmpina toate aceste probleme.