Electrician Brasov – 5 Probleme electrice des intalnite

electrician brasov

Electrician Brasov va sfatuieste:

Cand vine vorba despre curentul electric de uz casnic, siguranta dumneavoastra trebuie sa fie pe primul loc. Variatiile de tensiune, facturile mari sau aparitia defectiunilor la nivelul aparatelor electrocasnice pot fi semnele unei probleme electrice ale circuitului de acasa. Electricienii de la Instalator Brasov au venit cu o lista cu cele mai frecvente 5 probleme electrice din locuinta fiecaruia.

FLUCTUATII DE TENSIUNE FRECVENTE – Electrician Brasov

Fluctuatiile de tensiune pot avea multiple cauze cum ar fi lovituri de trasnet, deteriorarea liniilor electrice, aparate electrice sau electrocasnice defecte sau chiar de la o instalatie electrica neconforma. Chiar daca o crestere a tensiunii reala dureaza poate o microsecunda, supratensiuniile frecvente pot deteriora componentele electrice conectate la casa dumneavoastra, acest lucru reflectandu-se in durata de viata a electrocasnicelor din casa.

electrician brasov autorizat

Citeste si: 8 motive pentru care să angajezi un instalator profesionist în Brașov

Daca intalniti tensiuni electrice frecvente, vinovatul poate fi un dispozitiv electric conectat la retea. Incercati sa eliminati orice dispozitive conectate la priza pentru a veea daca acest lucru impiedica supratensiuniile. In caz contrar, ar putea fi momentul ideal sa contactati un electrician profesionist de la Instalator Brasov.

SCANTEILE DIN PRIZA – Electrician Brasov

La fel ca in cazul surselor electrice, scanteile in alimentarea cu energie electrica pot fi adesea atribuite dispozitivelor conectate la reteaua de alimentare care sunt defecte sau create din materiale nepotrivite care atrag multa putere atunci cand sunt pornite. O astfel de scanteie poate fi periculoasa pentru locuinta dumneavostra, asadar fie este cazul sa renuntati la dispozitiv care creaza problema, fie apelati la unul dintre electricienii de la Instalator Brasov.

electrician brasov

INTRERUPATOARE CARE NU FUNCTIONEAZA CORECT

O astfel de problema poate aparea in urma unei lucrari de manopera necorespunzatoare sau utilizarea unor produse sub standard.

Daca tocmai v-ati mutat intr-o casa noua si ati observat ca anumite intrerupatoare nu functioneaza atunci este posibil sa aveti o defectiune la nivelul circuitului electric, deci problema dumneavoastra poate fi rezolvata de electricienii de la Instalator Brasov.

SUPRAINCALZIREA CIRCUITELOR

Dispozitivele electrice sau electrocasnice de mare consum pot supraincalzi un circuit din locuinta, iar pentru singuranta noastra in momentul in care pe un circuit sunt prea multi consumatori atunci spunem ca “a sarit sigranta”. O astefel de siguranta din tabloul electric previne supraincalzirea circuitului peste un anumit nivel.

Citeste si: Instalator Brașov vă învață cum să vă reduceți facturile de apă

Astfel de probleme pot aparea fie din cauza numerului de consumatori (dispozitive electrice si electrocasnice) de pe un anumit circuit, caz in care consumatorii trebuie distribuiti pe circuite diferite, sau pot aparea din cauza cablului de transmitere a energiei electrice.  

SOCURILE ELECTRICE     

Putem spune despre socurie electrice ca nu sunt experiente frumose. Chair daca ele sunt de obicei destul de blande, asemanatoare unui soc sattic, ele ne amintesc ca electricitatea este periculoasa.

Socurile electrice apar de obicei atunci cand porniti sau opriti un dispozitiv sau la atungerea unui cablu (incarcator, prelungitor) care nu este izolat corespunzator. Problema ar putea fi cu aparatul sau ar putea fi a cablului. Puteți testa acest lucru conectând un alt dispozitiv și văzând dacă rezultatele sunt reproductibile. În cele mai multe cazuri, ar fi mai bine să vorbești cu un electrician autorizat de la instalator Brasov.

electrician brasov

Ce trebuie sa faceti in cazul in care problemele persista?

Sfatul de la Electrician Brasov este sa semnalati  problemele electrice ale locuintei dumneavoastra unui electrician autorizat. Siguranța locuintei este esențială, deci nu lăsați nimic să se schimbe. Luați legătura cu un profesionist, pentru a vă ajuta să diagnosticați problemele legate de echipamentele electrice, buna functionare a instalatiei şi pentru a vă asigura ca locuinta dumneavoastra este in siguranță.

Electrician Brasov se afla la dispozitia dumneavoastra si se deplaseaza la dumneavoastra in cel mai scurt timp pentru a se asigura ca familia dumneavoastra este in siguranta.

Echipa Electrician Brasov poate fi contactata si pe Facebook