Când să apelezi la Electrician Brașov

Electrician brasov imagine de prezentare

Electrician Brașov vă sfătuiește:

Nu este un secret faptul că mulți oameni aleg să se uite la videoclipurile DIY(Do It Yourself – Fă singur) de pe YouTube atunci când vine vorba de reparații în casă. Să fim sinceri: există unele defecțiuni electrice care necesită o expertiză profesională. Așadar, când apelezi la serviciile unui electrician?

Electrician Brașov vă recomandă și articolul: 3 Defecțiuni comune ale instalațiilor sanitare (și ce să facem în acele momente)

Dacă întâmpinați oricare dintre următoarele probleme electrice, atunci este timpul să apelați profesioniștii de la Electrician Brașov.

Circuite deteriorate

Se întamplă ca o priză să scoată zgomote ciudate? Sau întrerupătorul să nu răspundă la acționare sau să aprindă singur lumina? Stați liniștit. Casa dumneavoastră nu este bântuita. Este o problemă cu circuitele electrice defecte, cablare deteriorată sau pur și simplu supraîncărcați sistemul.

electrician brasov circuite suprasolicitate

Sau ar mai putea să fie o problemă la siguranțele electrice. Deci, în loc să înlocuiți singur siguranțele, sunați profesioniștii Electrician Brașov pentru a vă face o inspecție amănunțită a tabloului electric.

Vă recomandăm să angajați un electrician pentru oricare dintre aceste probleme ale cablurilor electrice:

  • întreruperea unui circuit electric
  • lumini care pâlpâie sau prize care „zumzăie”
  • cabluri electrice deteriorate de acțiuni mecanice
  • circuite decolorate, arse sau care au urme de fum
  • miros de „ars” care vine dintr-o priză

Prize încălzite

Ați observat că prizele din casă se simt calde la atingere? Prizele fierbinți sunt un semn major că instalația electrică este supraîncărcată. Ca urmare, este posibil să declanșați un incendiu sau chiar să vă electrocutați dacă nu sunteți atent.

Orice priză defectă în care veți conecta un aparat electric va pune în pericol sistemul și vor crea o supratensiune, care, la final, cedează. Acest lucru ar putea fi un rezultat al cablării defecte sau instalării necorespunzătoare a prizei.

Electrician brasov probleme prize

Acest lucru poate fi corectat cel mai probabil cu o schimbare a prizei sau redimensionarea corectă a instalației electrice. Înainte de a apela la Instalator Brașov, asigurați-vă că ați deconectat orice dispozitiv de la priză și că ați oprit alimentarea pentru acea zonă a casei. De asemenea, dacă vreodată simți miros de fum sau vedeți fire arse, atunci apelați de urgență un electrician.

Casa este veche

Dacă locuința în care stați are mai mult de 20 de ani, iar în tot acest timp nu s-au făcut lucrări de mentenanță asupra instalației electrice, atunci este timpul să vă așteptați la probleme ale cablajelor electrice.

În timp ce casele vechi pot fi de-a dreptul fermecătoare nu este un secret faptul că sunt predispuse la probleme electrice. Motivul? Dacă casa ta are peste 20 de ani, probabil că funcționezi pe un sistem învechit. Toate aparatele noi, de ultimă generație, ar putea să afecteze vechea cutie de siguranțe care, cel mai probabil a fost gandită pentru un amperaj mult mai mic (de ex. 100 de amperi, în loc de 200 care este standardul acum).

electrician brasov instalatie veche

O altă problemă cu casele mai vechi este că, de obicei, instalația nu are âmpământare. Dacă observați că prizele au doar doua fire în perete, la fel si duzele corpurilor de iluminat, luați în calcul faptul că pericolul de electrocutare este mult mai mare. Mai ales dacă aveți copii mici, care din fire sunt tare curioși.

Soluția este să vă îmbunătățiți instalația electrică la de 200 de amperi. De ce: cu cât utilizați mai multe dispozitive și aparate, cu atât aveți nevoie de mai multă energie. Prin actualizarea sistemului, puteți preveni suprasolicitarea instalatiei și alte probleme electrice potențial grave.

Paza bună trece primejdia rea – Așa spune o veche vorbă românească.

Fie că faceți o reamenajare interioara, fie că doriți să remediați problemele electrice neplăcute care vă înnebunesc de câteva săptămâni, Electrician Brașov este aici pentru a vă ajuta. Dacă sunteți genul de proprietar „descurcăreț”, atunci înțelegem că doriți să rezolvați singur problemele electrice obișnuite. Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu oricare dintre cele enumerate mai sus, atunci este timpul să angajați un electrician autorizat.

Electrician Brașov vă recomandă și articolul: Instalator Brașov vă învață cum să vă reduceți facturile de apă

Electrician Brașov își desfășoară activitatea în toată zona Brașovului. Așadar nu vă rămăne decăt să ne contactați

Nu uitați că vă oferim și servicii ce țin de instalații sanitare și amenajări interioare

Ne găsiți și pe Facebook si Youtube